Interieurbouw

Interieurbouw Vinkeveen

Jonghout is een ervaren interieurbouwer uit Vinkeveen en wij ontwerpen en produceren maatwerk interieurs, waaronder (inbouw) kasten, meubels, keukens en badkamers. Wij doen interieurbouw wij voor zowel particulieren als bedrijven in Vinkeveen en omgeving. Hierbij kunt u denken aan Mijdrecht, Wilnis, Abcoude, Amstelveen, maar wij zijn regelmatig actief in Amsterdam. De werkplaats en ontwerpstudio bevinden zich in Vinkeveen en Jonghout biedt ook diensten aan voor het inmeten, transporteren en plaatsen van de projecten.

Interieur ontwerp Vinkeveen

Met onze jarenlange ervaring en expertise in interieurbouw kunnen wij u helpen met het realiseren van uw interieurdromen in Vinkeveen. Of het nu gaat om het ontwerpen en produceren van maatwerk meubels en kasten, of het realiseren van complete interieurs voor restaurants, winkels, kantoren of particulieren, wij staan klaar om u te helpen. Wij werken nauw samen met u om uw wensen en eisen te begrijpen en om deze te vertalen in een prachtig interieur ontwerp.

Indien u wilt, kunnen wij bij het plaatsen van het project zorg dragen voor het afvoeren van het oude interieur en het verwijderen van afval. Wij zorgen er voor dat alles volgens afspraak en volgens de hoogste kwaliteit verloopt, zodat u tevreden kunt zijn met het eindresultaat van uw interieurbouw project in Vinkeveen.

Meer informatie Interieurbouw Vinkeveen

Wilt u meer informatie ontvangen van Jonghout over Interieurbouw Vinkeveen. Neem dan gerust contact met ons op en wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Roomdivider-1
interieurbouw
joris-de-jong

TELEFOON

0644876954

ADRES

Dodaarslaan 16, 3645JD, Vinkeveen

E-MAIL

info@jonghout.nl